2016 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

U-17: LIETUVA - UKRAINA

Šiandien, prieš svarbias atrankos į U-17 Europos čempionatą rungtynes vyksiančias Alytuje, pakalbinome komandos fizinio rengimo trenerį Marių Čeliauską ir puolėją Joną Bičkų. Jie maloniai pasidalino savo mintimis apie komandos būseną bei nusiteikimą artėjančioms rungtynėms.



"Visas pasiruošimas atrankinėms į Europos čempionatą buvo ilgas ir nuoseklus. Šiuo procesu esu labai patenkintas, nes žaidėjai treniruotėse atidavė visą šimtą procentų savęs. Už tai esu jiems labai dėkingas. Komandai pačiu laiku pavyko pakilti į pikinę kondiciją - rungtynių išvakarėse testai parodė, kad pasiekėm septynis rekordus ir 94 procentai žaidėjų yra aukščiausioje savo formoje. Dėl to artėjant rungtynėms esu ramus ir laimingas. Taip pat džiaugiuosi, kad per visą pasirengimo procesą nebuvo patirta jokių rimtų traumų ir išskyrus kelis, kurie dar nespėjo išsigydyti įsisenėjusių traumų, visi yra pasiruošę."
- fizinio rengimo treneris Marius Čeliauskas


"Šiandien jaučiuosi gerai, esu motyvuotas, susikaupęs, pasiruošęs varžyboms. Komandos mikroklimatas labai aukštam lygyje, visi draugiški, palaikom vienas kitą kai būna sunku, paraginam kai būna gerai. Tarp mūsų nėra jokių neigiamų emocijų, esame kaip vienas kumštis. Šimtu procentų tikiu, kad šiandien gali būti pasiekta pergalė. Į rungtynes eisim kaip į finalą. Kaip šiandien treneris sakė prieš varžybas - kausimės už Lietuvą."
- puolėjas Jonas Bičkus


Komandos sudėtis


Dėkojame kolektyvui už bendradarbiavimą ir linkime sėkmės grumiantis šiandienos rungtynėse!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą