2016 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

U-17: LIETUVA - NORVEGIJA

Žiūrovai pirmose rungtynėse labai padėjo savo palaikymu. Šiandien kviečiame ateiti į stadioną mūsų rinktinės palaikyti ir vėl. Tuo tarpu savo įžvalgomis prieš rungtynes dalinasi komandos vyr. treneris Vytautas Vaškūnas ir gynėjas Džiugas Raudonius.



"Rungtynėse prieš norvegus bus pakeitimų - tiek taktinių, tiek startinėje sudėtyje. Išanalizavę varžovus radome ne tik stiprių jų pusių, bet ir silpnų. Atsižvelgdami į tai prie savo žaidimo plano pridėjome papildomų užduočių. Šiandien mes padarėme tokį neįprasta dalyką – iš anksčiau paprašyti žaidėjų artimieji mums atsiuntė po video su palinkėjimu komandai ir priešvaržybinio susirinkimo metu mes tuos palinkėjimus parodėme žaidėjams. Tai giliai palietė visų širdis ir artėjant rungtynėms teigiamai paveikė bei suteikė motyvacijos. Mes esame pilnai atsistatę po pastarųjų rungtynių ir pasiruošę pilnu pajėgumu stoti į šiandienos dvikovą."
- rinktinės vyr. treneris Vytautas Vaškūnas

Komandos sudėtis

"Varžovams ruošėmės atidžiai, analizavom jų galimybes. Tai stipri komanda, bet šiandieninis tikslas yra juos įveikti. Mums būtini trys taškai, nenorim to pasilikti paskutinei dienai. Bus kaip antras finalas šiame turnyre. Pats jaučiuosi gerai, laukiu rungtynių. Mano asmeniniai tikslai yra laimėti kuo daugiau dvikovų, deramai komunikuoti su komandos draugais, žaisti be rizikos ir atsiduoti šimtu procentų. Komandiniai tikslai yra žaisti geriau negu prieš Ukrainą, akcentuoti perdavimus ir laimėti rungtynes. Saviškiams linkiu, kad išeitume žaisti be jaudulio ir parodytume kaip lietuviai gali žaisti futbolą."
- vidurio gynėjas Džiugas Raudonius

Dėkojame kolektyvui už bendradarbiavimą!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą